Tutki Etelämannerta Heat Experience:n kanssa

Tutki Etelämannerta Heat Experience:n kanssa: valokuvaaja Espen Mills testaa akkulämmitteisiä vaatteitamme.

Meillä on ilo kertoa jännittäviä uutisia Etelämantereelta! Lähetimme hiljattain innovatiivisia akkulämmitteisiä varusteitamme valokuvaaja Espen Millsille, joka otti tuotteemme mukaan upealle purjehdusmatkalle jäiseen mantereeseen.

Espen Mills on monipuolinen valokuvaaja, jolla on kokemusta kiinteistökuvauksesta, hääkuvauksesta ja retkikuvauksesta ympäri maailmaa. Tällä Etelämantereen matkalla hän purjehti matkustajana useiden Heat Experience-tuotteidemme kanssa: Heated Outdoor Vest, Heated Outdoor Mittens, Heated Sit Pad ja Heated Outdoor Gloves.

 

Espen Millsin omin sanoin:

"Löysin Heat Experience:n vaatteille hyvää käyttöä siellä ollessani! Etelämanner on - sen lisäksi, että se on fantastisen kaunis ja siellä on ainutlaatuista luontoa - yllättävän lämmin päivällä ja tyynellä säällä, mutta se voi muuttua paljon kylmemmäksi, jos tuuli kääntyy tai kun se muuttuu illaksi. Ei ehkä niin yllättävää, koska kaikki ympärilläsi on jäätä... Tuuli jäähtyy ja on jäätävää! Näinä hetkinä on aivan loistavaa painaa nappia ja pysyä lämpimänä."

Etelämanner tunnetaan upeista maisemistaan ja ainutlaatuisesta eläimistöstään, mutta myös äärimmäisistä sääolosuhteistaan. Päivisin voi olla suhteellisen lämmintä, kun tuuli on tyyni, mutta lämpötila voi laskea nopeasti, kun aurinko laskee tai tuuli voimistuu. Espen huomasi, että akkulämmitteiset vaatteemme tekivät merkittävän eron näissä haastavissa olosuhteissa. Painamalla nappia hän pystyi nopeasti aktivoimaan lämmön ja pysymään mukavana jäisessä ilmastossa. Tämä oli erityisen hyödyllistä, kun hän oli purjeveneessä, jossa tuuli puhalsi usein reippaasti ja saattoi tehdä olon hyvin kylmäksi.

 

Tuotteet, jotka pitivät Espenin lämpimänä:

HeatX Heated Outdoor Vest: Tämä lämmitettävä liivi antaa nopeaa ja tasaista lämpöä, joka sopii täydellisesti kerrospukeutumiseen kylmän sään retkillä. Se on ihanteellinen myös viileisiin kesäiltoihin purjeveneessä.

HeatX Heated Outdoor Mittens: Lämmitettävät lapaset takaavat, että kätesi pysyvät lämpiminä kylmimmissäkin lämpötiloissa. Täydelliset purjehdukseen, jossa tuuli ja vesi voivat kylmentää kädet.

HeatX Heated Outdoor Gloves: Lämmitettävät käsineemme tarjoavat tarvittavaa lämpöä tinkimättä toiminnallisuudesta, sillä ne mahdollistavat enemmän liikkuvuutta ja tarkkuutta kuin lapaset. 

HeatX Heated Sit Pad: Tämän lämmitettävän istuintyynyn avulla sinulla on aina lämmin paikka istua, vaikka ympärilläsi olisi kuinka kylmä. Erinomainen kumppani purjeveneen kannella, kun haluat nauttia näkymistä palelematta.

Olemme innoissamme kuullessamme, miten tuotteemme paransivat Espenin kokemusta Etelämantereella. Suunnittelitpa sitten omaa tutkimusmatkaasi, purjehdusmatkaa kylmemmissä ilmastoissa tai halusitko vain pysyä lämpimänä viileänä kesäiltana, voit luottaa siihen, että Heat Experience tarjoaa sinulle tarvitsemasi mukavuuden ja lämmön.

279,90 

Kaikki käsineet / lapaset

Lämmitetyt Outdoor käsineet

179,99 

Kaikki käsineet / lapaset

Lämmitetyt Outdoor lapaset

179,99 

Kaikki tarvikkeet

Lämmitetty istuintyyny

79,90