Utforska Antarktis med Heat Experience

Utforska Antarktis med Heat Experience: Fotografen Espen Mills testar våra batterivärmda kläder

Vi är stolta över att kunna dela med oss av spännande nyheter från Antarktis! Vi skickade nyligen några av våra innovativa batterivärmda produkter till fotografen Espen Mills, som tog med sig våra produkter på en spektakulär seglats till den iskalla kontinenten.

Espen Mills är en mångsidig fotograf med erfarenhet av fastighetsfotografering, bröllopsfotografering och expeditionsfotografering runt om i världen. På den här resan till Antarktis seglade han som passagerare med flera av våra Heat Experience-produkter: Heated Outdoor Vest, Heated Outdoor Mittens, Heated Sit Pad och Heated Outdoor Gloves.

 

Med Espen Mills egna ord:

"Jag fick stor användning för Heat Experience:s kläder när jag var där! Antarktis är - förutom att vara fantastiskt vackert och med ett unikt djurliv - förvånansvärt varmt på dagen och när det är lugnt, men det kan slå om till att bli mycket kallare om vinden vänder eller när det blir kväll. Inte så konstigt kanske eftersom allt runtomkring är is... Vinden kyls ner och blir iskall! Då är det helt suveränt att trycka på en knapp och hålla sig varm."

Antarktis är känt för sina spektakulära landskap och sitt unika djurliv, men också för sina extrema väderförhållanden. Under dagen kan det vara relativt varmt när vinden är stilla, men temperaturen kan sjunka snabbt när solen går ner eller vinden tilltar. Espen upptäckte att våra batteriuppvärmda kläder gjorde stor skillnad under dessa utmanande förhållanden. Genom att trycka på en knapp kunde han snabbt aktivera värmen och hålla sig bekväm i det iskalla klimatet. Detta var särskilt användbart när han befann sig på segelbåten, där vinden ofta blåste kraftigt och kunde göra det mycket kallt.

 

Produkterna som höll Espen varm:

VärmeX Heated Outdoor Vest: Den här uppvärmda västen ger snabb och jämn värme, perfekt som lager på lager under expeditioner i kallt väder. Den är också perfekt för svala sommarkvällar på en segelbåt.

HeatX Heated Outdoor Mittens: Våra uppvärmda vantar ser till att dina händer håller sig varma även i de kallaste temperaturerna. Perfekt för segling där vind och vatten kan göra dina händer kalla.

HeatX Heated Outdoor Gloves: För mer rörelse och precision än vantar ger våra uppvärmda handskar den nödvändiga värmen utan att kompromissa med funktionaliteten. 

HeatX Heated Sit Pad: Med den här uppvärmda sittdynan kan du alltid ha en varm plats att sitta på, oavsett hur kallt det är omkring dig. En utmärkt följeslagare på däck på en segelbåt när du vill njuta av utsikten utan att frysa.

Vi är mycket glada över att höra hur våra produkter förbättrade Espens upplevelse i Antarktis. Oavsett om du planerar din egen expedition, en segling i kallare klimat eller bara vill hålla dig varm en sval sommarkväll kan du lita på att Heat Experience ger dig den komfort och värme du behöver.

279,90 

Alla handskar/mattor

Heated Outdoor Gloves

179,99 

Alla handskar/mattor

Heated Outdoor Mittens

179,99 

Alla tillbehör

Heated Sit Pad

79,90