Fortrydelsesret

Når du køber varer hos Heatexp AS, kan du altid sende dem tilbage inden for 14 dage efter modtagelsen af varerne, jf. lov om fortrydelsesret. Fortrydelsesretten giver dig ret til at få dine penge tilbage, men du skal selv dække forsendelsesomkostningerne ved returnering af dine varer. Varen skal være i originalemballage med påsatte etiketter, og varerne skal være ubrugte. Undertøj og kropsnære beklædningsgenstande byttes ikke, hvis den originale emballage er ødelagt.

 

Uafhentede og ubetalte pakker vil blive pålagt et gebyr på 20 EUR + returforsendelse af den aktuelle ordre for at dække vores udgifter. Hvis der er noget galt med varen, dækker vi udgifterne til returnering. Kontakt os, så sender vi dig en returseddel. Hvis der er fejl eller mangler ved varen, har du ret til at reklamere i op til 2 år.