Peruuttamisoikeus

Kun ostat tavaroita Heatexp AS:ltä, voit aina lähettää ne takaisin 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta, vrt. peruuttamisoikeutta koskeva laki. Peruuttamisoikeus antaa sinulle oikeuden saada rahasi takaisin, mutta sinun on maksettava tavaroiden palauttamisesta aiheutuvat postikulut. Tavaran on oltava alkuperäispakkauksessa, etiketit kiinnitettyinä ja tavaroiden on oltava käyttämättömiä. Alusvaatteita ja vartaloa myötäileviä vaatteita ei vaihdeta, jos alkuperäispakkaus on rikki.

 

Noutamattomista ja maksamattomista paketeista veloitetaan 20 euron maksu + kulloisenkin tilauksen palautusmaksu kulujemme kattamiseksi. Jos tuotteessa on jotakin vikaa, katamme palautuskulut. Ota meihin yhteyttä, niin lähetämme sinulle palautuslomakkeen. Jos tuotteessa on virheitä tai puutteita, sinulla on oikeus reklamoida jopa 2 vuoden ajan.